کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کانادا: تا زمان شکست روسیه، به اوکراین کمک می‌کنیم

نخست‌وزیر کانادا با بیان اینکه ضدحمله اوکراین یک روند طولانی خواهد بود، گفت که نباید به روسیه اجازه پیروز شدن در این جنگ را داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با شروع انتقادهای پیدا و پنهان از ناموفق بودن عملیات‌های تهاجمی اوکراین علیه نیروهای روسیه که با عنوان «ضدحمله» توسط غرب معرفی می‌شود، کانادا بر تداوم حمایت از کی‌یف تاکید کرد.

 

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا شامگاه شنبه طی مصاحبه با شبکه «بلومبرگ» در واکنش به سوالی درباره شکست ضدحملات اوکراین، گفت اُتاوا تا زمانی که لازم باشد از کی‌یف حمایت نظامی می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ترودو در این‌باره توضیح داد: «ما همیشه می‌دانستیم که [ضدحمله اوکراین] یک روند طولانی خواهد بود. ما برای جنگی که هر چقدر طول بکشد آماده هستیم، زیرا نمی‌توانیم و نباید اجازه دهیم روسیه پیروز شود».

 

این در حالی است که وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که از آغاز روند ضدحملات ادعایی اوکراین، رژیم کی‌یف بیش از ۴۳ هزار نفر و بیش از ۴.۹ هزار سلاح را از دست داده است.در میان تجهیزات نابود شده اوکراینی ۲۶ هواپیما، ۹ بالگرد، ۱۸۳۱ خودروی زرهی شامل ۲۵ تانک لئوپارد آلمانی، هفت تانک چرخدار اِی‌ام‌ایکس فرانسوی و ۲۱ نفربر زرهی بردلی آمریکایی وجود دارد.

 

پیش از این، رسانه‌های غربی نوشتند که ژنرال‌های ناتو به دنبال متقاعد کردن مقامات نظامی اوکراین برای تغییر راهبرد ضد حمله این کشور علیه روسیه هستند./ فارس

ارسال نظر